tinkafu logo Norway

Navnet Tinkafu

I 2005 så laget Christine sitt første produkt i serien av universale tilbehør til barnevogn, og skulle finne på et navn.
Det ble mye rart på blokken, helt til William, hennes nevø,  hadde et søtt ord for sommerfugler, han kalte de Tinkafuer.
Dette tulleordet ble altså starten på en eventyrlig reise og den norske merkevaren Tinkafu.
Dette er også grunnen til at det er en sommerfugl i logoen. Tinkafu betyr altså en sommerfugl.

Gründeren bak Tinkafu 

Velkommen til Tinkafu! Vi er stolte av å introdusere deg for vår gründer og kreative kraft, Christine Vistung.

Christine  er hjernen bak Tinkafu, en ledende merkevare innen barnevognutstyr som er dedikert til å skape funksjonelle og stilige produkter for moderne familier. Hennes lidenskap og innovative tilnærming til design har gjort Tinkafu til et kjent navn blant foreldre over hele Skandinavia.

Med en god forståelse for foreldres behov og ønsker, har Christine utviklet et bredt spekter av produkter som solskjermer, myggnett, regntrekk, koppholdere og veskekroker. Hver enkelt av disse produktene er nøye utformet med fokus på komfort, kvalitet og sikkerhet.

Christine  er kjent for sin evne til å kombinere funksjonalitet med moderne design, og hennes innovative tilnærming har gjort Tinkafu til et foretrukket valg blant foreldre som ønsker seg det beste universale tilbehøret til barnevognen.
Med Tinkafu er Christine opptatt av å gjøre foreldres hverdag enklere og mer praktisk, samtidig som hun opprettholder en høy standard for kvalitet og estetikk. Gjennom hennes dedikasjon og engasjement har Tinkafu blitt synonymt med pålitelighet og brukervennlighet.

Vi er takknemlige for Christine Vistung sitt engasjement og lidenskap, og vi er glade for å kunne dele hennes visjon med deg gjennom vårt brede utvalg av barnevognutstyr.

Velkommen til Tinkafu-familien, hvor praktisk funksjonalitet møter moderne design!

TEAM TINKAFU

CHRISTINE

CEO / FOUNDER
Tinkabell

TINKABELL

MASTER OF AUTOMATION

SEBASTIAN

HEAD OF THE GAME

NETTVAREHOTELLET

VÅRT LAGER

GJERDRUMSVEI 14

VÅRT KONTOR

JENNY

GRAPHIC DESIGNER

VIBEKE

GRAPHIC DESIGNER

WILLIAM

HEAD OF THE NAME