Alt du trenger å vite om Tinkafu regntrekk

Passer Tinkafu sitt regntrekk til alle vogner?

Vi vil si at svaret er ja!
Har du lyst til å se om du finner bilde av akkurat din vogn, så har vi en vognoversikt med regntrekk og andre Tinkafu produkter i denne oversikten her.

Emmaljunga Mondial Duo og Tinkafu regntrekk- foto marthethor
Tinkafu Regntrekk med skjerm på Emmaljunga NXT60
Tinkafu Regntrekk med skjerm gul på Bugaboo Donkey 2 av tanjaamandap
regntrekk med skjerm til barnevogn fra tinkafu rosa på stokke
tinkafu regntrekk med skjerm på emmaljunga
Tinkafu regntrekk med skjerm rosa på Bugaboo Buffalo
Tinkafu Regntrekk på Emmaljunga
Tinkafu regntrekk med skjerm på baby jogger city mini gt av Therese madelene

Passer regntrekket til alle barnevogner samme
om du har det på bagdelen eller sittedelen?

Ja, det gjør det.
Har du en vogn som har håndtaket festet til barnevognen som f.eks. Baby Jogger, Britax, Tfk eller Thule, så åpner du luken bak på regntrekket og trer håndtaket gjennom FØRST. Trenger du enda flere bilder så har vi det i oversikten som heter vogner som du finner i menyen.

Tinkafu regntrekk på Britax B agile
tinkafu regntrekk med skjerm på Emmaljunga barnevogn

Hva gjør Tinkafu sitt regntrekk så bra?

Det er mange skjulte finesser med regntrekket, foruten at du slipper å kjøpe mer enn ett trekk uansett vogn. Når du bytter fra bagdelen til sportsdelen, sparer du penger ved å ikke måtte kjøpe flere regntrekk. Viser med noen bilder her, og du finner piler mot de forskjellige gjennomtenkte funksjonene.

Pilen peker på emballasjen til regntrekket som er sydd fast i trekket slik at du aldri mister det. Lommen kan brukes som oppbevaringslomme når trekket er i bruk

Under logoen på begge sider finner du lufteluker med netting som holder sirkulasjonen inni vognen intakt, slik at det ikke blir for tett og nok luft.

Flere steder under regntrekket finnes det strammesnorer du kan bruke for å unngå at trekket » blafrer» så mye i vinden. Disse gjør også at regntrekket kan tilpasses mange barnevogner.

Skjermen kan du brette frem eller tilbake etter behov. Skjermen har refleks i kanten også for ekstra sikkerhet.

På alle sider av regntrekket; bak, sidene og foran finner du anerkjente 3M reflekser.

Under 3M-refleksstripene finner du en åpning. Dette er åpningen du benytter når du har sittedelen på vognen montert. Du trer da håntaket gjennom åpningen først.

Hvilke farger finnes regntrekket i?

BIONIC FINISH ECO

Tinkafu regntrekk med skjerm finnes i fargen svart og er laget med BIONIC FINISH ECO – den nyeste teknologien for miljøvennlig vann- og antismussbehandling av tekstil. Behandlingen er helt uten skadelige fluorforbindelser (PFAS-gruppen).

MAGIC PRINT

Tinkafu Magic print regntrekk finnes i seks ulike farger. Regntrekkene har små sommerfugler som kommer til syne når det regner, og forsvinner igjen når det tørker.

REGNTREKK MED MYGGNETT

Tinkafu® har også regntrekk med myggnett i fargene grå og svart. Disse passer til både sportsdel, bag og triller. Myggnettet kan du åpne med glidelås. Regntrekk med myggnett har BIONIC FINISH ECO Coating.

Tinkafu regntrekk med skjerm
Regntrekk barnevogn Tinkafu rosa
Regntrekk barnevogn Tinkafu blå
Tinkafu regntrekk oliven grønn
regntrekk med skjerm til barnevogn fra tinkafu mørk grå sportsdel emmaljunga_result
Tinkafu grått regntrekk med skjerm til barnevogn fra tinkafu lys grå sportsdel emmaljunga_result
Tinkafu regntrekk med skjerm til barnevogn fra tinkafu gul på emmaljunga sportsdel_result
regntrekk med myggnett til barnevogn fra tinkafu tfk sportsdel lukket insektsnett_result

Hvordan vedlikeholder jeg regntrekket fra Tinkafu?

Veiledning for å ta best mulig vare på egenskapene i materialet på et regntrekk fra Tinkafu®

Bugaboo cameleon

Som en god vannavvisende høstsko

Vi anbefaler at du tenker på regntrekket som en god vannavvisende høstsko som du bør impregnere for å beholde egenskapene av vannavvisningen trekket kommer med. Regntrekket er en bruksgjenstand og et produkt som blir tatt av og på vognen mange ganger gjennom vognperioden. Dette vil medføre slitasje i tekstilen og egenskapene som gjør trekket vannavvisende. Derfor er det viktig at du vedlikeholder regntrekket for lang holdbarhet.

  • Tørkes flatt om vått før det pakkes tilbake i integrert lomme.
  • Tørk over med en klut om trekket er skittent
  • Tørk av snø med fuktig klut
  • Ved elding, direkte sollys eller varme vil skjermen få et gul-aktig preg over tid. ( dette er uunngåelig dessverre)
  • Impregner regntrekket jevnlig (ikke skjermen)
  • Hold glidelås og borrelås fritt for smuss
Tinkafu regntrekk med skjerm grå magic

Tåkete skjerm / hvitt belegg på skjermen

Får du en tåkete skjerm / hvitt belegg på skjermen, kan dette fjernes med en klut og rødsprit. Grunnen til at det hvite belegget på plastikken oppstår, er en kjemisk prosess kalt oksidering; som skjer naturlig i et organisk materiale når det kommer i kontakt med oksygen over en periode.

Dette skjer typisk når regntrekket er ute i lengre perioder av gangen, noe det naturlig er ved bruk, veldig enkelt fortalt. Fjerne oksidering er forholdsvis lett på skjermen. Bruk rødsprit så forsvinner dette. Vi har laget en video der vi viser dette: 
Se videoen her

regntrekk med myggnett til barnevogn fra tinkafu tfk sportsdel lukket insektsnett_result

Vannsøyle på 5000mm 

Regntrekket har en vannsøyle på 5000mm, dvs at det må vedlikeholdes for å oppnå full effekt over tid. Vi anbefaler at du impregnerer produktet ditt og anslår at uten vedlikehold vil trekket få redusert sine vannavvisende egenskaper stedvis ved rundt 2-3 års bruk.

Vi har god erfaring med å bruke Nitwax sin TX.Direkt Spray on (impregneringsspray) på trekket (ikke spray på skjermen) med jevne mellomrom for lenger varighet av de vannavvisende egenskapene.

Ved normal bruskslitasje så skal trekket holde vannet ute rundt 2-3 år, kalt «en vognperiode»  uten noen form for vedlikehold. For å unngå at trekket skal miste sine vannavvisende egenskaper over tid, anbefaler vi at det impregneres etter «en vognperiode», da har du den klar til neste barn eller til neste person som overtar trekket ditt. Trekker det vann etter «en vognperiode» er ikke det å anse som en reklamasjon, men en bruskslitasje. Alle trekk er merket med produksjonsdato.