Solskjerm

UV beskyttelse solskjerm

Tinkafu solskjerm på barnevogn

Beskytt ditt barn med Tinkafu solskjerm til barnevogn  UPF 50+

Vi tester våre produkter i labratorie for å forsikre oss om at produktet holder hva det lover. Solskjermen er justerbar så kan vinkles etter solen. Vi testet etter standarden EN 13758-2:2023+A1:2006 (Vil her presisere at barn i vogn ikke skal stå direkte i sollys, og alltid ha god lufting og skygge)

Hva er UPF?

UPF, eller Ultrafiolett beskyttelsesfaktor, er en måleenhet som angir hvor effektivt et stoff blokkerer UV-stråling fra solen. Jo høyere UPF-rating, jo bedre beskyttelse mot solens skadelige stråler. Tinkafu sin solskjerm har en imponerende UPF på 50+  i testrapporten  som betyr ekstraordinær beskyttelse.

Hvordan virker UPF?

UPF tar hensyn til en rekke faktorer, inkludert stofftype, veving, farge og tykkelse, for å bestemme stoffets solbeskyttende egenskaper.  Tinkafu sin solskjerm enestående beskyttelse mot solens skadelige stråler ( SGS test etter EN 13758-2:2023+A1:2006 )

Hvorfor velge Tinkafu Solbeskyttelse til Barnevogn?

  • Eksepsjonell beskyttelse: Tinkafu sin solskjerm beskyttelse testet til UPF 50+
  • Kvalitet: Laget av høykvalitetsmaterialer for optimal beskyttelse og komfort for ditt barn.
  • Enkel å bruke: Lett å montere på de fleste barnevogner, og du kan justere solskjermen på bagdelen, sportsdelen og passer også godt til ergonomiske sittedeler.

Gjør det trygt, gjør det med Tinkafu

Beskytt ditt barn mot solens skadelige stråler med Tinkafu sin solskjerm til barnevogn. Med enkel montering, kan du nyte solfylte dager utendørs med full trygghet. Velg Tinkafu for eksepsjonell beskyttelsesom. Solskjermen er testet  hos SGS.

hvit blonde solskjerm tinkafu