Regntrekk

Passer regntrekket til vognen min?

Barnevogn med Tinkafu regntrekk
🌧️ Passer regntrekket til vognen min? Det er det mange som lurer på, som ønsker å beskytte vognen mot regn 👶  Tinkafu vind- og regntrekk det perfekte valget for deg som har barnevognene Thule, Emmaljunga, Britax, Bugaboo, Cybex, Babyjogger og mange fler! Her er hvorfor, og her kan du se kundebilder på disse vognene.
✅ Vårt regntrekk som er et regn- og vindtrekk, er designet for å passe både bagdel og sittedel, og gir optimal regnbeskyttelse mot regn og fuktighet. Spesielt perfekt er det om du tenker å få flere vogner eller flere barn. Det passer alle vogner.
🌬️ I barnehagen : Luftelukene sørger for god ventilasjon, noe som gjør det ideelt for barnet å sove komfortabelt, selv når vognen står ute i barnehagen, det er det ikke andre regntrekk som har.
🔒 Høykvalitets glidelås og anerkjente 3M-reflekser gir ekstra trygghet, holdbarhet og sikkerhet. Vannsøyle på 5-8000mm som er høyere enn alle andre regntrekk på markedet
🛡️ Vi bruker Bionic Finish® Eco-impregnering på mange av våre regntrekk, en naturlig og økologisk vannavstøtende impregnering uten bruk av miljøskadelige fluorkarboner og PFAS-fluorforbindelser. Den er utviklet av Rudolf Group i Tyskland og representerer den nyeste teknologien for miljøvennlig behandling av ytterplagg for beskyttelse mot vann og smuss.
Egenskapene til Bionic Finish Eco inkluderer:
  • Uten skadelige fluorforbindelser
  • Økologisk
  • Vannavstøtende
  • Smussavstøtende
  • Opprettholder pusteevnen i trekket
  • Værbestandig
Håper du fikk svar på spørsmålet 🌧️ Passer regntrekket til vognen min? Og neon tips til hvordan du best kan beskytte vognen mot regn.
💡 Velg Tinkafu regntrekk for kvalitet, funksjonalitet og sikkerhet du kan stole på. Invester i trygghet og komfort og langvarig bruk- du kommer ikke til å angre for at du velger Norske merkevarerregntrekk i dag!