Refleks, Regntrekk, Vintertilbehør

Vognvotter til barnevogn

Regntrekk, Vognvotter med merinoull til barnevogn og stellesekk fra Tinkafu festet på vogn

Nå er vinteren her, og for noen er det ensbetydende med kalde hender på tur. Med vanlige votter eller hansker blir det ofte votter av  og på, og faren for å miste en løs vott eller to på turen er stor. Tinkafu har løsningen, nemlig både muffer og votter til barnevogn laget av den mykeste merinoull eller luksuriøs fuskepels som du fester til vognens styre. Du holder deg varm og god på hendene, samtidig som du har hendene fri til å ordne med smokk, kosebamser og frukt.

Andre utfordringer her i nord er regn, og regn og vind samtidig. Det å holde vognen og klimaet i vognen tørt er viktig, ikke bare fordi det kan være ubehagelig å bli våt, men også vognen trenger (og fortjener!) å bli tatt godt vare på. Blir den fuktig over lengre tid kan det utvikle seg muggsporer, noe som er svært uheldig. Fukt- og muggskader kan føre til plager for barnet, og bør unngås så langt det lar seg gjøre. Med forebyggende tiltak som bruk av regntrekk til barnevogn av høy kvalitet og oppbevaring av barnevognen varmt og tørt, har du løst mye.

Det originale regntrekket til Tinkafu med stor beskyttende skjerm, skjermer de små fra vær og vind og beskytter vognen mot fuktighet. Regntrekket har også reflekser av høy kvalitet som gjør vognen synlig på mørke høst- og vinterveier, og praktiske strammesnorer som tilpasser trekket perfekt til akkurat din vogn. Regntrekket finnes i svart og flere andre farger. Regntrekkene med farger er i tillegg magiske! Når de får en liten regnskur på seg, viser det seg frem søte sommerfugler på trekket – en liten overraskelse som gjør trileturen ekstra koselig.

Når vi først snakker om beskyttelse, vi har ikke bare sørget for at vognen og de oppi den skal holde seg tørre, vår beskyttelse til gulvet sørger for at vognen kan dryppe fra seg i gangen uten at guvet blir ødelagt av søle og snø. Gulvmatten vår kan også brukes som som beskyttelse under barnestolen der man spiser, i bagasjerommet på bilden, som sitteunderlag på tur eller som matte på gulvet når du skal plante om potteplantene dine.

Har du kviet deg for å gå ut på trilletur i mørket fordi du er redd vognen din ikke skal synes godt nok i trafikken? La oss lyse opp de mørke vinternettene – Tinkafu har lys til barnevognen din, både front– og baklys. I tillegg har vi refleksbånd til barnevogn (både med og uten tekst) for ekstra sikkerhet og refleksvest for foreldre og søsken – fordi sikkerhet er noe vi virkelig tar på alvor. Bli sett! Det er livsviktig.

Så, pakk deg godt inn i herlig, varm merinoull, fest refleks på både deg selv og barnevognen og lys opp vintermørket! We got you covered!

God trilletur!