Gulvmatte, Tips og triks

Gulvmatte til ompotting av planter og andre tips

Gulvmatte til ompotting av planter

Barnevognsmatte/ Multimatte / gulvmatte / gulvbeskyttelse / plantematte / ompottingsunderlag

Kjært barn har mange navn.

Våren 2016 delte jeg første gang ideen min om en gulvmatte man kunne ha under barnevognen.

Gulvmatte til barnevogn Gulvmatte til barnevogn Gulvmatte til barnevogn

Utfordringer som ødelagte gulv, hjulgummi som sverter av på parkett, snø og slaps i gangen og parkett som ikke tåler vann. Alt dette ville jeg få bukt med. Så da ble det inn i tenkeboksen og ut i andre enden kom gulvmatten. Laget den i to størrelser. Mtp at mange har søskenvogner eller flere vogner.
Så her startet ideen om en matte hvor barnevognen bare kunne stå. Og kriteriene skulle være:
-Renne av seg uten fare for at gulvet ble ødelagt.
-Gulvmatten skulle være liten og lett.
-Passe under både single og doble vogner.
-Enkel å ta med seg til andre, i tilfelle man vil ta inn vognen inn til andre
-Matten skulle kunne pakkes sammen, i integrert lomme for å minimere oppbevaringsplassen.

Med dette i tankene så var utformingen klar i hodet mitt.
Vips så hadde jeg det klart for meg hvordan den skulle se ut. Lite visste jeg at jeg skulle få tilsendt så mange andre bruksområder på gulvmatten, som dette:
Vil du se alle størrelsene og produktene han du trykke på linken som tar deg til selve produktet med alle størrelser og farger LINK TIL NETTBUTIKKEN 

Tunkafu gulvmatte under spiseplassen Tinkafu gulvmatte i gangen Tinkafu Gulvmatte til lek og maling Tinkafu gulvbeskytter under vognen

Gulvmatte til å ha under vognen fra TInkafu Tinkafu gulvmatte under Tripp Trapp stol Tinkafu gulvmatte bak i bilen 

Etter at jeg laget matten så er det ikke grenser for hva denne gulvmatten til barnevogn har blitt brukt til. Jeg har fått tilsendt eksempler i form av bilder av dere, og siste ideen jeg selv fikk da jeg skulle potte om en plante, en plantematte. Hva er mer irriterende enn jord og vann overalt. Nok en gang: problemet løst med gulvmatten- omdøpt for øyeblikket til en plantematte.

Ompotting plantematte fra Tinkafu.   Gulvmatte til ompotting av planter     Ompottingsmatte til plante

 

 

Foto: Maria Pedersen, Lene Eide, Ansgar Valbø