Regntrekk, Tips og triks

Tinkafu regntrekk til barnevogn – en sikker vinner!

Regntrekk til barnevogn er noe mange er opptatt av- det er det en god grunn til. Ikke bare for å holde barnet tørt, men hele vognen skal også holdes tørr med god gjennomlufting så ikke muggsporer dannes i barnevognen. Måten å unngå dette er at en fuktig vogn tørkes godt om den blir fuktig og holdes ren. Jeg har gjort mitt med å designe et trekk som har god gjennomlufting og er stort nok til å dekke rundt hele vognen, uansett hvilken vognmodell du har. Jeg får mange spørsmål om Tinkafu® regntrekk med skjerm. Noen ganger er det enklere å se med bilder, så her er en liten oversikt over alle finessene og produktvalgene jeg har tatt på regntrekket. Valg av markedets beste refleks, Scotchlite 3M, lufteluker på begge sider, og strammesnorer skjult under trekket.


1. Passer Tinkafu sitt regntrekk til alle vogner?

Vi vil si at svaret er ja! Har du lyst til å se om du finner bilde av akkurat din vogn, så har vi en vognoversikt med regntrekk og andre Tinkafu produkter i denne oversikten her.2. Passer regntrekket til alle barnevogner samme om du har det på bagdelen eller sittedelen?

Ja, det gjør det. Har du en vogn som har håndtaket festet til barnevognen som f.eks. Baby Jogger, Britax, Tfk eller Thule, så åpner du luken bak på regntrekket og trer denne igjennom FØRST. Det er viktig at du gjør det først, eller så vil du ikke få det på. Ellers så tar du det bare på på vanlig måte. Trenger du enda flere bilder så har vi det i oversikten som heter vognmerker som du finner i menyen.3. Hva gjør Tinkafu sitt regntrekk så bra?

Det er mange skjulte finesser med regntrekket, foruten at du slipper å kjøpe mer enn ett trekk uansett vogn. Når du bytter fra bagdelen til sportsdelen, sparer du penger ved å ikke måtte kjøpe flere regntrekk. Viser med noen bilder her, og du finner piler mot de forskjellige gjennomtenkte funksjonene.


Tinkafu regntrekk med emballasje over en Emmaljunga Edge duo
Pilen peker på emballasjen til regntrekket som er sydd fast i trekket slik at du aldri mister det. Lommen kan brukes som oppbevaringslomme når trekket er i bruk


Tinkafu sitt perfekte regntrekk til barnevogn og Emmaljunga
Under logoen på begge sider finner du lufteluker med netting som holder sirkulasjonen inni vognen intakt, slik at det ikke blir for tett og nok luft.


Emmaljunga barnevogn og regntrekk til Tinkafu
Flere steder under regntrekket finnes det strammesnorer du kan bruke for å unngå at trekket » blafrer» så mye i vinden. Disse gjør også at regntrekket kan tilpasses mange barnevogner.


Emmaljunga barnevogn og regntrekk til Tinkafu
Skjermen kan du brette frem eller tilbake etter behov. Skjermen har refleks i kanten også for ekstra sikkerhet.


Emmaljunga barnevogn og regntrekk til Tinkafu
Under 3M-refleksstripene finner du en åpning. Dette er åpningen du benytter når du har sittedelen på vognen montert. Du trer da trekket gjennom åpningen først på vogner som Baby Jogger, Thule, Emmaljunga, Tfk etc


Emmaljunga barnevogn og regntrekk til Tinkafu
På alle sider av regntrekket; bak, sidene og foran finner du anerkjente 3M reflekser.


Tinkafu regntrekk oliven grønn over sittedelen på barnevognen
Magic print Tinkafu regntrekk i grønn oliven vist på en Emmaljunga Edge duo. De regntrekkene som heter Magic har små sommerfugler som kommer til syne magisk når det regner, og forsvinner igjen når det blir tørt.


4. Hvilke farger finnes regntrekket i?