Refleks

Alt du trenger å vite om Tinkafu refleks til barnevogn

tinkafu refleks til barnevogn rundt emmaljunga barnevogn

Å bli sett på trilletur i høstmørket er livsviktig. Tinkafu har flere ulike reflekser til barnevogn. Våre elastiske reflekser er enkle å feste både på vognen og rundt seg selv, rundt hunden eller større søsken.Refleks til barnevogn er en ekstra sikkerhet på mørke veier.

✨REFLEKSSTROPPER✨

Tinkafu® sine refleksbånd passer alle type vogner og personer, store som små, andre trafikanter ser deg eller barnevognen din5 ganger tidligere! Det redder liv. Refleksbåndet er refleks til barnevogn og er elastisk og kan strekkes ut til 3 meter. Det passer derfor alle type vogner og midjer. Du fester den enkelt i spennen sin med et klikk. Båndet finnes i flere farger og vi har også refleksbånd med tekst! I tillegg til at vognen din blir godt synlig, er båndet er også ment til å få flere ungdommer og voksne til å gå med refleks. Dette båndet kan du enkelt legge over skulderen, utenpå jakker eller knipse på rundt livet. Sammenlagt i lommen tar den liten plass.

✨REFLEKSKLISTREMERKER✨

Ønsker du reflekser som ikke synes annet enn når de trengs? Da burde du prøve våre refleksark med klistrereflekser, de kommer i to farger så du kan matche understellet på barnevognen. Klistrerefleksene er produsert med Oralite refleksfolie. Samlet sett er refleksarket CE-godkjent iht den europeiske standarden EN13356, sølv vil ha en bedre reflekterende overflate enn svart. Vi anbefaler å bruke de lange stripene evt sette de mindre figurene sammen og sammen med refleksstropp eller annen refleks festet på deg selv. I dagslys har de minimal påvirkning på utseende på barnevognen din, da refleksene glir elegant og diskret inn med vognens design. Refleksfolien som benyttes reflekterer lys i alle retninger og gir dermed mer sikkerhet. Tinkafu® er en norsk merkevare som produserer barnevognutstyr tilpasset det norske klimaet.

✨REFLEKSVEST✨

Vår refleksvest er et perfekt og rimelig alternativ til alle som vil gå/jogge/trille og bli sett godt i trafikken. Refleksvesten er laget til deg som går/triller hvor du i likhet med vognen din må sees fra alle vinkler når du triller. Refleksvesten passer til både større barn 4+, ungdom og voksne ( XXS -XXXL)

✨HÅNDLEDDSREM MED REFLEKS✨

Håndleddsremmen fra Tinkafu festes rundt håndleddet og til barnevognen. Denne kan brukes som en leiesele for barnet eller som en ekstra sikkerhet i bakker. Remmen er refleksbelagt, slik at den får en ekstra sikkerhetsfunksjon og refleks til barnevogn. Det er to løkker i forskjellige størrelser, slik at den kan tilpasses forskjellig størrelser på hendene eller hvis du har på vanter/votter. Sikkerhetsrem som festes enkelt ved å dra remmen gjennom løkken rundt styret.

✨ANDRE REFLEKSER✨

Vi har andre reflekser til barnevogn, også hengerefleks og front og baklys som festes enkelt til vognen. Våre reflekser er av meget god kvalitet og du og barnet ditt synes 5 ganger tidligere i mørket.

Sjekk ut all reflekser i vår reflekskategori.