Vintertilbehør

Hvorfor skal du velge Tinkafu® Vintertilbehør?

vinterkit feed tinkafu

Hvorfor skal du velge Tinkafu® Vintertilbehør?

5 GODE GRUNNER!

1. Tinkafu er en norsk merkevare noe som betyr at våre produkter er spesielt tilpasset det nordiske klimaet. Vårt vinterutstyr er utviklet nettopp med tanke på å takle kaldt og surt vær.

2. Vi er opptatt av å bruke de beste materialene. Derfor tilbyr Tinkafu blant annet to ulike fôr i vognvottene: 100% Merinoull og fuskepels. Begge har yttermateriale som er vannavvisende og pustende, og beskytter mot vind og vær. YKK-glidelåsen med stoppfunksjon er også av høy kvalitet.

3. Merino ull eller Fuskepels? Valget mellom 100% Merino ull og faux fur (fuskepels) avhenger av ditt behov. Merinoull er kjent for sin gode isolasjonsevne og naturlige varme. Ullen holder hendene dine gode og varme ved å «fange» luft i fibrene, og det fungerer også selvom ullen blir våt. Merinoullen er myk og god mot huden og behagelig å bruke. Det forhindrer kløe og irritasjon som noen ganger oppstår med andre typer ull. Merinoull er et naturlig selvrensende materiale og er rett og slett «det lille ekstra». Ullen er også biologisk nedbrytbar.

Faux fur er et rimeligere alternativ og perfekt for deg som er ute etter et rimeligere atlternativ. De er også et perfekt allergivennlig valg for deg som er allergisk mot dyreull. Faux fur ser eksklusivt ut, er slitesterkt og føles mykt og behagelig mot huden.

4. Tinkafu vognvotter og muffer passer til alle typer barnevogner, uansett håndtakstype, og kan enkelt justeres etter behov. De kan brukes på enkle og doble vogner, samt søskenvogner og sykkelvogner. Dette gir større fleksibilitet og brukervennlighet.

5. Vognvottene og muffene er utformet slik at de skal være komfortable på hendene, og du kan også enkelt tilpasse lengden på vottene etter behov.
Dette gir muligheten til å dekke glippen mellom håndledd og jakke eller brette kanten ned etter behov.

HER FINNER DU ALT AV VINTERTILBEHØR TIL DIN BARNEVOGN

God trilling!